1. Bij het wederzijds aanvaarden van huurovereenkomst is het verbintenissenrecht van toepassing , hetwelk u tot betaling van huurpenningen verplicht en de verhuurder tot beschikbaarstelling van het gehuurde;

2. Indien de huurder om welke reden dan ook de huurovereenkomst annuleert of tussentijds beëindigt is aan de verhuurder de volgende vergoeding verschuldigd:
- bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst 25% van de huurprijs;
- bij annulering tot 2 maanden voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst 50% van de huurprijs;
- bij annulering tot 1 maand voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst 75% van de huurprijs;
- bij annulering binnen 1 maand voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst 90% van de huurprijs;
- bij annulering op de ingangsdatum van de huurovereenkomst of voor de einddatum van de huurovereenkomst 100% van de huurprijs;
De bijkomende kosten (toeristenbelasting en schoonmaakkosten/huisdierentoeslag) worden m.u.v. annuleren van de huurovereenkomst op of na de ingangsdatum volledig geretourneerd; De administratiekosten i.g.v. annulering bedragen € 15,-. Indien u tegelijkertijd een nieuwe boeking doet worden deze administratiekosten niet in rekening gebracht; Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Het ‘Kleeberger Huuske’ is een 2-4 persoonshuis.

4. Bedlinnen, hand- en keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huis beschikt over 1 slaapkamer met 2-persoonsbed van 1,60 meter (ook als 2 eenpersoonsbedden te gebruiken) en een slaapbank voor 2 personen op de benedenverdieping. Er zijn 2 dekbedden van 2,00 x 2,00 meter en 2 dekbedden van 1,40 x 2,00 meter aanwezig.

5. Huisdieren zijn welkom, maar mogen niet op de 1e verdieping komen. Huisdieren moeten gebruik maken van zelf meegebrachte spullen zoals een hondenmand. Kussens, dekbedden etc. die eigendom zijn van de verhuurder mogen niet voor dit doel worden gebruikt.

6. Het huis is rookvrij. Op de 1e verdieping zal rook de daar aangebrachte rookmelder alarmeren.

7. Fietsen mogen niet in de woning worden gestald.

8. We gaan ervan uit dat u, mede in het belang van de volgende huurder, zorg draagt voor een goede orde en netheid. De eindschoonmaakkosten zijn verplicht.

9. Bij boeking dient als aanbetaling 50% van de huurprijs te worden voldaan. Na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking definitief. De resterende 50% van de huurprijs en de bijkomende kosten (toeristenbelasting en schoonmaakkosten/ evt. huisdierentoeslag) dient minimaal 6 weken voor uw aankomstdatum in ons bezit te zijn. Tevens dient minimaal 6 weken voor uw aankomstdatum een borgsom van € 150,- te worden voldaan. Deze borgsom zal uiteraard zo spoedig mogelijk aan u worden terugbetaald indien het huis en inventaris in goede staat zijn achtergelaten.

Wij wensen u een prettig verblijf in het ‘Kleeberger Huuske’ toe!