Afhankelijk van de periode bedraagt de huurprijs tussen €490,- en €595,- per week inclusief energiekosten. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid van het huis kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle prijzen steeds per week (vrijdag tot vrijdag), exclusief toeristenbelasting (€ 1,35- p.p.p.n. vanaf 14 jaar oud), schoonmaakkosten € 45,- (verplicht) en evt. huisdierentoeslag € 25,-. Verhuur in principe alleen per week (vrijdag tot vrijdag). Buiten de feest- en vakantieweken kan hier evt. van worden afgeweken, bv. voor het boeken van midweken. Prijzen op aanvraag.

Bij boeking dient als aanbetaling 50% van de huurprijs te worden voldaan. Na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking definitief. De resterende 50% van de huurprijs en de bijkomende kosten (toeristenbelasting en schoonmaakkosten/ evt. huisdierentoeslag) dient minimaal 6 weken voor uw aankomstdatum in ons bezit te zijn.

Tevens dient minimaal 6 weken voor uw aankomstdatum een borgsom van € 150,- te worden voldaan. Deze borgsom zal uiteraard zo spoedig mogelijk aan u worden terugbetaald indien het huis en inventaris in goede staat zijn achtergelaten.