halllo

ALGMENE INFORMATIE VAKANTIEWONING

OMGEVING EN LIGGING

Het halfvrijstaande vakwerkhuis is idyllisch gelegen aan de rand van het dorp Mechelen (gemeente Gulpen-Wittem) te Zuid-Limburg, bekend om de vele prachtige vakwerkhuizen en -boerderijen.
Op loopafstand vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft: winkels, een kleine supermarkt, leuke terrassen en restaurants.

Vanuit het huis met vrij uitzicht op het Geuldal en heuvels kunt u naar elke richting eindeloze wandel- en fietstochten starten en genieten van bossen, weilanden, heuvels, prachtige vergezichten en het meanderende riviertje de Geul.

De steden Maastricht, Aken en Luik liggen vlakbij, evenals het subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen, Thermae 2000 in Valkenburg, het drielandenpunt in Vaals, de wereldtuinen Mondo Verde, Snowworld (gedurende het hele jaar geopende indoor-skibaan) in Landgraaf en het Gaia-dierenpark in Kerkrade.

In het Kleeberger Huuske met bijbehorende tuin kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de privacy die het huis met tuin biedt. Het huis ligt in een van de mooiste stukjes heuvelland, waar het landschap steeds weer verrassend is en u zich in het buitenland zult wanen.
"KLEEBERGERHUUSKE"

tuin

zonnebloem

Contact

Tel: 020-6158838 ;
stuur bij geen gehoor een e-mail:
nicborghans@hotmail.com
Drs.R.J.M.Verkoulen © 2013